WINIARY
GOTUJĘ
PUNKTUJĘ

Ziemniaki faszerowane pieczarkami

zgłoś do moderacji
Aby dodać przepis do książki kucharskiej musisz być zalogowany
Ziemniaki faszerowane pieczarkami

Brak zdjęć do przepisu "Ziemniaki faszerowane pieczarkami"

dodaj swoje zdjęcie

Smakuje mi! 0
Powiadomiliśmy Twoich znajomych, że smakuje Ci ten przepis.
x Usuń informacje z Facebooka
Kategorie: Dania główne Obiad
do góry

Składniki:

Dodaj do listy zakupów

Sposób przygotowania:

do góry
Ziemniaki obrac, wydrazyc srodki i obgotowac. Pieczarki umyc, zetrec na tarce jarzynowej i podsmazyc razem z cebula pokrojona w kostke. Dosmakowac sola i pieprzem. Ziemniaki nadziewac farszem piezarkowym i obsypac przyprawa do ziemniakow. Ulozyc na blaszce wylozonej pergaminem, pokropic olejem i upiec na zloty kolor.
przeczytaj 2 komentarze

Ostatnie oceny i komentarze

do góry

Dodaj ocenę i komentarz

czy ziemniaki mają być przykryte ?

ela47
29 marca 2009
zgłoś do moderacji

Bardzo smaczne danie. Szybkie pochłania bardzo mało czasu. Polecam gorąco!

beao4
5 sierpnia 2008
zgłoś do moderacji
przeczytaj 2 komentarze

Bądź na bieżąco z nowościami
na WINIARY.pl

Zapisz się na nasz newsletter.
Kulinarne inspiracje prosto na skrzynkę mailową!

Przepisownik

  • Przepisy na każdy dzień
    Znajdziesz je łatwo i szybko
  • Mnóstwo inspiracji
    Dziel się i korzystaj
  • Dostęp do WINIARY.pl
    Gdziekolwiek jesteś.
  • Bezpłatna aplikacja
    Zawsze darmowa

Pobierz na telefon: