WINIARY
GOTUJĘ
PUNKTUJĘ

zgłoś do moderacji
Aby dodać przepis do książki kucharskiej musisz być zalogowany
Śledzie matiasy

Brak zdjęć do przepisu "Śledzie matiasy"

dodaj swoje zdjęcie

Smakuje mi! 0
Powiadomiliśmy Twoich znajomych, że smakuje Ci ten przepis.
x Usuń informacje z Facebooka
Łączny czas: 60 min.

Przygotowanie: 30  min.
Oczekiwanie: 30 min.

Kategorie: Ryby i owoce morza
do góry

Składniki:

1/3 szkl.octu
1/3 szkl.oleju
1/3 szkl.cukru
liście laurowe
1/2 kg. śledzi
3-4 łyżki przecieru pomidorowego
30dkg cubuli.
Dodaj do listy zakupów

Sposób przygotowania:

do góry
Ocet,olej,cukier,przecier pomidorowy oraz liście laurowe i ziele angielskie zagotować.Śledzie namoczyć na około 2 godziny a nastepnie pokroić w nie wielką kostkę.Dodać pokrojoną cebulę następnie zalać przestudzoną zalewą i razem wszystko wymieszać .Smacznego.
Dodaj ocenę i komentarz

Ostatnie oceny i komentarze

do góry

Dodaj ocenę i komentarz

Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Bądź na bieżąco z nowościami
na WINIARY.pl

Zapisz się na nasz newsletter.
Kulinarne inspiracje prosto na skrzynkę mailową!

Przepisownik

  • Przepisy na każdy dzień
    Znajdziesz je łatwo i szybko
  • Mnóstwo inspiracji
    Dziel się i korzystaj
  • Dostęp do WINIARY.pl
    Gdziekolwiek jesteś.
  • Bezpłatna aplikacja
    Zawsze darmowa

Pobierz na telefon:

2