WINIARY
GOTUJĘ
PUNKTUJĘ

COŚ SZYBKIEGO NA CODZIENNY OBIAD

zgłoś do moderacji
Aby dodać przepis do książki kucharskiej musisz być zalogowany
COŚ SZYBKIEGO NA CODZIENNY OBIAD

Brak zdjęć do przepisu "COŚ SZYBKIEGO NA CODZIENNY OBIAD"

dodaj swoje zdjęcie

Smakuje mi! 0
Powiadomiliśmy Twoich znajomych, że smakuje Ci ten przepis.
x Usuń informacje z Facebooka
Kategorie:
do góry

Składniki:

50 dag kiełbasy martadeli 40 dag pieczarek 35 dag żółtego potartego sera
sól pieprz do smaku
Dodaj do listy zakupów

Sposób przygotowania:

do góry

Przygotowując danie zastanówmy sie z czym je mamy apetyt zjeśc, Ja przygotowuję je na obiad z ziemniakami pire a na kolację z frytkami , tak więc jesli z ziemniakami ugotujmy je jeśli z frytkami przygotujmy wszystko do zrobienia frytek. Martadele kroimy na średnio−grube plastry obtaczamy je w jakju i bułce tertek (jak kotlety) i smażymy na rumiany kolor i odkładamy do naczynia żaropopdrnego , układamy jeden obok drugiego> Pieczarki myjemy i kroimy w dowolny sposób smazymy na masle lub margarynie z dodatkiem cebulki soli i pieprzu usmażone pieczarki kładziemy na ułozone w naczyniu krążki martadeli wierzch potrawy posypujemy serem. Przygotowana potrawę wkładamy do piekarnika i zapiekamy tak długo az ser się nie rozpusci. Smacznego!

Dodaj ocenę i komentarz

Ostatnie oceny i komentarze

do góry

Dodaj ocenę i komentarz

Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Bądź na bieżąco z nowościami
na WINIARY.pl

Zapisz się na nasz newsletter.
Kulinarne inspiracje prosto na skrzynkę mailową!

Przepisownik

  • Przepisy na każdy dzień
    Znajdziesz je łatwo i szybko
  • Mnóstwo inspiracji
    Dziel się i korzystaj
  • Dostęp do WINIARY.pl
    Gdziekolwiek jesteś.
  • Bezpłatna aplikacja
    Zawsze darmowa

Pobierz na telefon: