WINIARY
GOTUJĘ
PUNKTUJĘ

zgłoś do moderacji
Aby dodać przepis do książki kucharskiej musisz być zalogowany

Brak zdjęć do przepisu ""na niedzielny obiad""

dodaj swoje zdjęcie

do góry

Składniki:

Dodaj do listy zakupów

Sposób przygotowania:

do góry

.pieczarki, paprykę pokroić w kostkę, ser zetrzeć na grubej tarce, filety skroić w kostkę, wymieszać dać żółtka. z białek ubić pianę, dodać mąke kartoflaną, sól, pieprz. formować kotleciki, otoczyć w bułce, piec na wolnym ogniu.

przeczytaj 6 komentarzy

Ostatnie oceny i komentarze

do góry

Dodaj ocenę i komentarz

super przepis

mamba3
13 czerwca 2011
zgłoś do moderacji

super przepis

mamba3
13 czerwca 2011
zgłoś do moderacji

Moim zdaniem- paprykę, pieczarki należy wcześniej poddusić. Ja zrobiłabym z tego placuszki, nie kotleciki.

dorii
7 listopada 2010
zgłoś do moderacji

Przepis jest bez sensu, nie warto tego nawet próbować. Papryka będzie surowa, pieczarki też. Warzywa nie zdążą się upiec bo cała reszta zacznie się bardzo szybko przypalać. Kto wymyśla takie bzdety i po co?

Jaskiniowy
18 maja 2010
zgłoś do moderacji

wszystkie składniki po pokrojeniu miesza się ze sobą i tak powstałą "papkę" formuje się w kotleciki, obtacza bułką i smaży.

basiula22
30 marca 2010
zgłoś do moderacji

nie rozumiem tego przepisu... co zrobić z papryką i pieczarkami? kurczaka obtoczy w bułce i piec wszystko razem? Proszę o uściślenie

pelupku
3 marca 2010
zgłoś do moderacji
przeczytaj 6 komentarzy

Bądź na bieżąco z nowościami
na WINIARY.pl

Zapisz się na nasz newsletter.
Kulinarne inspiracje prosto na skrzynkę mailową!

Przepisownik

  • Przepisy na każdy dzień
    Znajdziesz je łatwo i szybko
  • Mnóstwo inspiracji
    Dziel się i korzystaj
  • Dostęp do WINIARY.pl
    Gdziekolwiek jesteś.
  • Bezpłatna aplikacja
    Zawsze darmowa

Pobierz na telefon: