WINIARY
GOTUJĘ
PUNKTUJĘ

Sałatka z serem feta i kapustą pekińską

zgłoś do moderacji
Aby dodać przepis do książki kucharskiej musisz być zalogowany
Sałatka z serem feta i kapustą pekińską

Brak zdjęć do przepisu "Sałatka z serem feta i kapustą pekińską"

dodaj swoje zdjęcie

Smakuje mi! 0
Powiadomiliśmy Twoich znajomych, że smakuje Ci ten przepis.
x Usuń informacje z Facebooka
Łączny czas: 20 min.

Porcje: 4
do góry

Składniki:

ok. 1 kapusty pekińskiej
1-2 opakowania sera feta
5 jajek
1 puszka kukurydzy
1 zielony ogórek
1 czerwona papryka
ok. 3 łyżki majonezu
Dodaj do listy zakupów

Sposób przygotowania:

do góry
Ser feta pokroić w dużą kostkę. Kapustę pekińską pokroić. Jajka ugotować na twardo, ostudzić i pokroić w kostkę. Kukurydzę osączyć z zalewy. Zielony ogórek obrany ze skórki i czerwoną paprykę pokroić w kostkę.

Wszystkie składniki razem połączyć. Dodać majonez i wymieszać.

Sałatka idealna do kiełbaski z grilla.

Smacznego.
Dodaj ocenę i komentarz

Ostatnie oceny i komentarze

do góry

Dodaj ocenę i komentarz

Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Bądź na bieżąco z nowościami
na WINIARY.pl

Zapisz się na nasz newsletter.
Kulinarne inspiracje prosto na skrzynkę mailową!

Przepisownik

  • Przepisy na każdy dzień
    Znajdziesz je łatwo i szybko
  • Mnóstwo inspiracji
    Dziel się i korzystaj
  • Dostęp do WINIARY.pl
    Gdziekolwiek jesteś.
  • Bezpłatna aplikacja
    Zawsze darmowa

Pobierz na telefon:

4