WINIARY
GOTUJĘ
PUNKTUJĘ

SAŁATKA Z TUŃCZYKIEM I SEREM FETA

zgłoś do moderacji
Aby dodać przepis do książki kucharskiej musisz być zalogowany
do góry

Składniki:

Dodaj do listy zakupów

Sposób przygotowania:

do góry
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu, odcedzić. Cebulki obrać. Paprykę oczyścić, umyć. Cebulki i paprykę pokroić, blanszować 2 minuty, odcedzić.
Groszek wrzucić do wrzątku, gotować 8 - 10 minut. Rybę i ser rozdrobnić. Pomidor umyć, pokroić w cząstki.
Składniki sałatki połączyć w misce. Wszystkie składniki sosu połączyć, polać sałatkę, wymieszać, po czym odstawić na 20 minut.
Dodaj ocenę i komentarz

Ostatnie oceny i komentarze

do góry

Dodaj ocenę i komentarz

Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Bądź na bieżąco z nowościami
na WINIARY.pl

Zapisz się na nasz newsletter.
Kulinarne inspiracje prosto na skrzynkę mailową!

Przepisownik

  • Przepisy na każdy dzień
    Znajdziesz je łatwo i szybko
  • Mnóstwo inspiracji
    Dziel się i korzystaj
  • Dostęp do WINIARY.pl
    Gdziekolwiek jesteś.
  • Bezpłatna aplikacja
    Zawsze darmowa

Pobierz na telefon:

1