WINIARY
GOTUJĘ
PUNKTUJĘ

Sernik na zimno z brzoskwiniami

zgłoś do moderacji
Aby dodać przepis do książki kucharskiej musisz być zalogowany
Sernik na zimno z brzoskwiniami

Brak zdjęć do przepisu "Sernik na zimno z brzoskwiniami"

dodaj swoje zdjęcie

do góry

Składniki:

Miary: US metryczny
Dodaj do listy zakupów

Sposób przygotowania:

do góry
  1. Biszkopty ułóż na dnie dużej tortownicy.

    • biszkopty
  2. Brzoskwinie pokrój w kostkę, a 2 połówki pozostaw do dekoracji.

    • brzoskwinie
  3. Galaretki wiśniowe rozpuść w 1/2 litra wrzątku.

    • Galaretka o smaku wiśniowym WINIARY
  4. Ostudź i odstaw do lekkiego stężenia, dodaj 3 serki.

    • serek homogenizowany
  5. Jak masa będzie jednolita, dodaj część pokrojonych w kostkę brzoskwiń.

  6. Wylej masę na biszkopty i wstaw do lodówki na 15 minut.

  7. W ten sam sposób przygotuj masę z galaretek agrestowych.

    • serek homogenizowany
    • Galaretka o smaku agrestowym WINIARY
  8. Galaretkę pomarańczową rozpuść w 300 ml wrzątku, ostaw do ostygnięcia, w tym czasie rozłóż dekoracyjnie brzoskwinie na schłodzonym cieście, zalej je galaretką i ponownie umieść w lodówce.

    • Galaretka o smaku pomarańczowym WINIARY
Dodaj ocenę i komentarz

Ostatnie oceny i komentarze

do góry

Dodaj ocenę i komentarz

Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Bądź na bieżąco z nowościami
na WINIARY.pl

Zapisz się na nasz newsletter.
Kulinarne inspiracje prosto na skrzynkę mailową!

Przepisownik

  • Przepisy na każdy dzień
    Znajdziesz je łatwo i szybko
  • Mnóstwo inspiracji
    Dziel się i korzystaj
  • Dostęp do WINIARY.pl
    Gdziekolwiek jesteś.
  • Bezpłatna aplikacja
    Zawsze darmowa

Pobierz na telefon: