WINIARY
GOTUJĘ
PUNKTUJĘ

zgłoś do moderacji
Aby dodać przepis do książki kucharskiej musisz być zalogowany
Śledź w pierzynce

Brak zdjęć do przepisu "Śledź w pierzynce"

dodaj swoje zdjęcie

do góry

Składniki:

Miary: US metryczny
Dodaj do listy zakupów

Sposób przygotowania:

do góry
  1. Śledzie pokrójw kostkę, przełóż do miski, posyp cebulą pokrojoną w kostkę.

    • cebula
    • filet śledziowy
  2. Śmietanę wymieszaj z majonezem, dopraw do smaku.

    • śmietana
    • Majonez Dekoracyjny WINIARY
  3. Jedną trzecią tego sosu połóż na śledzie z cebulą.

  4. Następnie rozłóż ugotowaną marchewkę startą na tarce w łezki. Na to kolejną 1/3 sosu.

    • marchew
  5. Następnie ziemniaki ugotowane i starte na tarce w łezki i resztę sosu.

    • ziemniaki
  6. Ostatnia warstwa to jajka ugotowane i pokrojone w kostkę.

    • jajko
Dodaj ocenę i komentarz

Ostatnie oceny i komentarze

do góry

Dodaj ocenę i komentarz

Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Bądź na bieżąco z nowościami
na WINIARY.pl

Zapisz się na nasz newsletter.
Kulinarne inspiracje prosto na skrzynkę mailową!

Przepisownik

  • Przepisy na każdy dzień
    Znajdziesz je łatwo i szybko
  • Mnóstwo inspiracji
    Dziel się i korzystaj
  • Dostęp do WINIARY.pl
    Gdziekolwiek jesteś.
  • Bezpłatna aplikacja
    Zawsze darmowa

Pobierz na telefon: